Marketing, service

og en plakatshop

Sonne Service kan også løfte din forretning

Marketing & Service

Sonne service er både regnskab og marketing. Nogle af kunder

er en webshop med printe on demand poster, hvor det har været et lidt andet udgangspunkt end normalt. Kunden ville bygge sin forretning op fra faktuelle både smalle og brede søgetermer for at etablere et forretningsgrundlag.

Brand marketing
Målgruppe analyse
SEO - smalle og brede søgetermer

Vi hjalp kunden med at bygge og skabe brandets historie og kernefortælling. Det er vores erfaring at man hurtigt kan brede sig for meget over for mange kanaler eller platforme, men det er mest fornuftigt at skabe kernen og have et så godt og klart udgangspunkt som muligt. På den måde er mere klarhed omkring hvordan man skal kommunikere eksternt til nye såvel som eksisterende kunder.

VI har foreløbigt hjulpet med at skabe indhold og strategi omkring hvilke produkter, der skal være, hvilke kategorier, der potentielt kunne sælge mest, og hvilken målgruppe man skal kommunikere og hvordan.

Udover at skabe et solidt fundament, skal vi videre med en åbningskampagne på platforme som Pinterest, Facebook og Instagram.

Uden at afsløre for meget, kan vi sige at det er en en butik, hvor du som køber, kan udfolde din kreativitet og udtrykke din unikke personlighed gennem vores plakater.

Du kan vælge kunstværker, der resonerer med dig og skaber en unik atmosfære i dit hjem. Uanset om du elsker naturmotiver, abstrakt kunst eller inspirerende citater, er butikkens mål at hjælpe dig med at skabe et rum, der fortæller din egen historie og bringer glæde og inspiration til hverdagen.

Kontakt os for høre mere om hvordan du potentielt kan få flere kunder i din virksomhed

Scroll to Top